آموزش تکنیکهای ترسیم کوفی بنایی در ادوب ایلاستریتور ۱
کوفی بنایی از آن دسته خطوطی است که به خاطر سادگی و پویایی، هیچگاه کهنه نمیشود.
همین ویژگی باعث شده به عنوان یکی از المانهای مدرن هویت گرافیک ایرانی شناخته شده و پلی میان زیباشناسی شرقی و هنر غرب ایجاد کند.
خط بنایی یکی از انواع خوشنویسی اسلامی است که نوعی خط کوفی زاویهدار بهشمار میرود و از ترسیم اشکال هندسی مانند مربع، لوزی، مستطیل و خطوط موازی و متقاطع حاصل میشود. خط بنایی نوع تزیین نشده و هندسی خط کوفی است که براساس خانههای شطرنجی طراحی میشود.
اساس کوفی بنایی امتدادهای افقی و عمودی و گردش خط با ضخامتی یکنواخت در راستای افقی یا عمودی است به گونهای که تمام سطوح هندسی شکل با این نوشتههای افقی و عمودی پر میشود. در بعضی انواع کوفی بنایی به نمونههایی برخورد میکنیم که هم سیاهی و هم سفیدی بین آنها از کلماتی تشکیل شدهاند که هر دو دارای معناست که به آن کوفی مشکل یا متداخل گفته میشود.
همانطور که میدانید، طراحی و اجرای این خط درعین سادگی نیاز به دقت بالا دارد و همین امر موجب بروز مشکلاتی در ترسیم دستی و سنتی آن با رایانه ایجاد کرده و در نهایت فرایند اتود و ترسیم را کند میکند.
محمد علی خفاجی در این دوره آموزشی، ضمن مرور روشهای متداول ترسیم رایانهای، روشهای خلاقانهای را با تکیه بر امکانات نرمافزار قدرتمند Adobe Illustrator ارائه میدهد که علاوه بر سرعت و دقت کمنظیر، زمینهای را برای خلاقیت در ترسیم خط کوفی بنایی فراهم میکند.
سرفصل دوره :
- مرور تکنیکهای متداول
- رسم کوفی ساده
- رسم کوفی سهرگه لوزی
- رسم کوفی ترکیبی
- رسم کوفی در زمینه لوزی و ششضلعی
ویژگی های دوره
- درس 5
- آزمونها 0
- مدت زمان 50 ساعت
- سطح مهارت همه مراحل
- زبان انگلیسی
- دانشجویان 5
- گواهی نامه خیر
- ارزیابی بله