نوما بار “Noma Bar“، تصویرگر و طراح گرافیک شناخته شدهى مقیم لندن و فارغ التحصیل رشته طراحی گرافیک و تایپوگرافی از آکادمی هنر “Jerusalem Academy of Art & Design” است.
مجموعه پیش رو، پوسترهای مینیمال نوما بار، برای آژانس تبلیغاتی “Dutch Uncle” میباشد. نوما با استفاده از طرحها و رنگهای ساده و مختصر که شیوه شخصی و معمول آثارش است، به طراحی پوسترها پرداخته و سعی در نمایش موضوعاتى دوگانه در آنها داشته است.
یکی از ویژگیهای این مجموعه، استفاده صحیح از فضای مثبت و منفی در آنهاست که نوعی دوگانگی در طرح نهایی پوستر به وجود آورده است. پوسترها با یک پس زمینه یک دست رنگی پوشیده شده و سپس توسط فرمها و رنگهای متناوب تغییر سمت دادهاند. طراح با حفظ لایهای از ابهام در طرحها سعی در القای پیامی اجتماعی-سیاسی در آثارش داشته است.
نوما بار، تاکنون با سازمانها و مشتریان مطرحى مانند نیویورک تایمز، جی کیو، آی بی ام، گوگل، سونی و نایک همکاری داشته است. هم چنین مجموعه آثارش در موزه دیزاین لندن “London Design Museum” به عنوان ‘طرحهای برتر سال ۲۰۱۲′ در زیرشاخه گرافیک انتخاب شده و به نمایش درآمده است.
او تا به حال با بیش از ۶۰ نشریه همکاری داشته و نزدیک به ۵۵۰ تصویرسازی ارايه کرده است که مجموعهای از آنها را در دو کتاب به نام های “The Many Faces of Noma Bar” و “Negative Space” در سال های ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ چاپ و منتشر کرده است.
هم چنین در سال ۲۰۱۲ با مجموعه طرح جلدهای “Don DeLilo” موفق به دریافت جایزه “مداد زرد” در مسابقه” D&AD Professional Awards” شد.
در ادامه برخی از پوسترهای نوما بار را با هم میبینیم:
مجموعه پوسترهای «قدرت شخصی»/ نوما بار

نوما بار کاراش خوبه معمولا. البته اینکه همیشه اصرار داره از فضاهای مثبت و منفی استفاده کنه طبیعیه که بعضی کارهاش درنمیاد و زورکی به نظر میرسه
ولی در مجموع کاراش جذابه
خدایش بعضی از کارهاش عالیه…………
خیلی خوب و مینیمال. از این تیپ کارا کم داریم تو ایران یا من ندیدم ؟
تو گرافیک حرفه ای ایران که پای سفارش دهنده ها در میونه نه نداریم. اما تو گرافیک جشنواره ای زیاده از این تیپ کارها. نمونه اش همین خبر جشنواره دانشجویی صربستان که چند روز پیش تو روزرنگ کار شده بود.
دقیقا
همونطور هم که می دونید اجرای این نوع کار واقعا دشواره. اما سفارش دهنده ها متوجه نمیشن و گرافیست رو به کم کاری متهم میکنند.
عالی بود
ممنون
به به. چه کارهایی خوبی. این کارا خیلی خوبه و جا داره که عبارت استادی را به نوما بار گفت. فکر خلاقه و فکر استادانه، حاصل تجربه، جستجو و ممارست است که بدست میاد. نه با وب گردی و کپی کارای هنرمندان تلاشگر…! عالی بود. مرحبا
خیلی کارای خوبی هستن ولی کاش یکم درمرد اثار یا حداقل برای کجا طراحی شدن و اسم اثار را ذکر میکردین