« نویگیت ایران یک شرکت گردشگری امریکایی کانادایی است که به صورت اختصاصی بر روی توریسم ایران فعالیت می کند . از آنجایی که به دلیل ارتباطات محدود و عدم آشنایی مردم کانادا با ایران از هر نمادی نمی شد بهره گرفت ، و نمادهای اساطیری و تاریخی ایران مثل تخت جمشید هم قبلا به کار گرفته شده و تا حدودی کلیشه شده اند سعی کردم یک لوگوی مفهومی و خلاقانه ایجاد کنم که هدف شرکت را به خوبی القا می کند. به همین دلیل قلب قلب قلب ایران را نشانه گرفتم . قلب میدان آزادی / قلب تهران / قلب (پایتخت) ایران. که علاوه بر اینکه نماد نسبتا بکر و غیر تکراری برای ایران است، با قابلیت آنالیز بالا امکان اتود زدن در فضاهای مختلفی را برایم فراهم کرد به طوری که در آخر با فضای منفی نتیجه خیلی خوبی به دست آوردم. مدیریت هنری این پروژه نیز« محمود گل عزیز» از استودیو « کارینو فرمینو» بر عهده داشته است.»
« ابوذر محمدی» طراح گرافیک ، مدرس طراحی لوگو و هویت بصری است او که عضو رسمی انجمن طراحان گرافیک ایران است مهندسی تبلیغات از BRS Academy را دارد و در حال حاضر موسس و مدیر استودیو «ویو» است.
بسیار عالی
علاوه بر رساندن مفهوم وداشتن ایده خوب، لوگوی ساده و زیبایی هست
خسته نباشید
بسیار لوگوی خوب موفقی طراحی کردین جناب محمدی.
بسیار هم خوب.
استفاده کاملا درست و خلاقانه از فضای منفی
خوبه ولی حالا چرا نارنجی؟..
سلام . رنگ سازمانی شرکت بوده
بسیار لذت بردم و کار مینیمال و عالی هست.
این الان مینیماله ؟!!!!
نه . مینیمال اسم شماست !
اگر نظری می دید با هویت مشخص این کار را انجام بدید ! امیدواریم روزرنگ فکری به حال این هرزه کامنت ها بکند
لایک
دوست عزیز هرزه کامنت به نظرم کامنتی هست که توش به نظر دیگری توهین شده باشه. بهتر نیست به نظرات بقیه هر چه هست احترام بگذارید و نظر خودتون رو بدید؟ در عجبم از روزرنگ که نظر توهین آمیز شما رو تایید کرد
دوست عزیز ایشون هم نظر خودشو داد! شاید شما باید بهش احترام بگذارید نه؟
آقای علیرضا، کسی که نظر دیگری رو هرزه کامنت خطاب کنه، باید تذکر بگیره. این چیزی که گفتید بازی با کلمات دوست عزیز. اندیشه کنید. ممنون
دوست عزیز بزرگترین اشکال این نشانه اینه که از نمادی توش استفاده شده که تاریخ مصرف داره و بعدها احتمالا نیاز میشه تغییر بکنه. علامت لوکیشن چند ساله که توسط گوگل به عنوان نمادی از مکان جا افتاده و ممکنه چند سال دیگه نماد دیگه ای برای لوکیشن جا بیفته و ایکن فعلی منسوخ بشه. تو طراحی نشانه نباید از عناصر بصری تاریخ مصرف دار استفاده کرد. موفق باشید
حق با شماست این آیکون توسط Jens Eilstrup سال 2005 برای گوگل طراحی شده ولی حالا فقط یک آیکون و مختص گوگل نیست . یک علامت پذیرفته شده در تمام دنیاست و شاید شبیه به علامت های راهنمایی دیگه قابل پذیرش هست .
با توجه به اینکه این نماد به اندازه ی کافی از طرف مخاطبین قابل قبول و شناخته شده ست می شه از تاریخ مصرف نداشتنش مطمئن بود . حتی اگر دیگه گوگل از اون استفاده نکنه . (مثل خود نویس که دیگه کمتر کسی استفاده می کنه و هنوز نماد قلم هست)
خیر در مورد خودنویس و نمادهای مشابه داستان متفاوت هست چون صدها سال نماد بودند. نمادهای تکنولوژی مدرن روز به روز ایجاد و تغییر میکنن. ممکنه ده سال دیگه شرکت دیگه ای جای گوگل رو گرفته باشه و نماد او نماد جهانی شده باشه. آیکن های ویندوز 98 یک زمانی به شدت معروف بودند و خیلی نشانه و نماد باهاشون کار شد اما الان هیچکس یادش نمیاد اون نمادها. به طور کلی بهتره در استفاده از نمادهای مدرن تکنولوژی در نشانه حساسیت و دقت به خرج داد. موفق باشید
من این فرمایش طاهر رو قبول دارم . البته با توجه به اینکه طرح بسیار منسجم در اومده اینو عرض میکنم . بنظرم اگر میشد و میتونستید نمادی ویژه براش آماده کنید خیلی بهتر بود . در اصل این شرکت میخواد با گوگل (فرضا) رقابت کنه ، بنظرم جالب نیست که از نمادش استفاده بشه . اما در آخر باز هم اون قرار گیری نماد رو در برج آزادی تحسین میکنم و بنظرم اینکه قوسش اینقدر خوب در اومده جای تحسین داره .
با سخن شما تا حدی موافقم ولی اتفاقا نماد ویندوز 98 همین الان هم کاربردی هست و شناخته شده … بسیاری نمادها در قدیم کار شدند که امروزه منسوخ شدند و یکی از کارهایی که خیلی از شرکتهای بزرگ دنیا امروزه انجام میدن ری دیزاین لوگوها هست .. میشه با حفظ هویت و کلیت نشانه تغییرات کوچک رو اعمال کرد.
BRS Academy که دوستمون در روزمه شون نوشتن که از اینجا مهندسی تبلیغات دارن، یک دانشگاه خارجی نیست. یک شرکت ایرانی هست که دوره های آموزشی برگزار میکنه و گواهی نامه میده. تنها چیزی که بنده ازش یافتم، سایتشون هست و هیچ نام و نشان و شماره تماسی هم نداره. امیدوارم روزرنگ منتشر کنه
نه بنده و نه روزرنگ هیچ اشاره ای به اینکه این موسسه یک دانشگاه هست یا نیست ،خارجی ست یا داخلی حرفی به میان نیاورده ایم . اگر شما با دوره های مدیریتی (مثل ایزو های مختلف) آشنا باشید می دونین که گواهینامه ها و دوره هاشون توسط شرکت های داخلی برگزار میشه ، استاد های داخلی داره و مدرکی توسط این موسسات صادر میشه که مورد تایید موسساتی مثل IEC , ECG , BRS , …. مهندسی تبلیغات هم یک دوره ی چند ماهه ست که توسط چند موسسه در کشور خودمون برگزار میشه که مدرک بنده هم از همین مدارک هست . پیشنهاد می کنم شما هم حتمن در همچین دوره هایی شرکت کنید .
دوره هایی هم مثل “قضاوت فی الفور” در بعضی دانشگاه ها و آکادمی های معتبر برگزار میشه که کشور عزیزمون ایران بزرگترین و معتبرترین این دانشگاه هاست.
اقای محمدی شما متوجه منظور من از کامنتم شدید (:
خوش باشید
اون ایکن مکان نما حتی اگر هم قرار شد تغییری درش ایجاد بشه قطعا تغییر کاملا متفاوتی نخواهد بود. صرف نظراز اینکه هنوز هیچ بیانیه یا خبر (حتی غیر رسمی) مبنی بر تغییر این آیکن هم شنیده نشده و نباید یبار اون طور برای نقد لوگوی navigate Iran اینطور اقدام کرد چون یبار ذهن رو منحرف میکنه به مسیله ای کم ارزش و تقریبا نامربوط سوق میده دوست من.
پیام این لوگو به نظر من نمایش و لوکیشن در تهران است مفهوم تورسیت , آژانس مسافرتی ندارد ولی فرم خوبی دارد
کار خوبی شده 🙂
نشانه خوبی است و اجرای مناسب و قابل قبولی هم دارد. ولی چند نکته که به نظرم میرسد در اینجا مطرح میکنم:
1. با اینکه دلیل انتخاب نماد میدان آزادی توضیح داده شده است ولی این نماد تنها معرف تهران است و نه ایران.
2. مورد بعدی که یکی از دوستان هم در کامنت خودش به آن اشاره کرده است، نماد دوم استفاده شده نمایشدهنده مکان بوده و با گردشگری، توریسم و آژانس مسافرتی فاصله دارد.
3. مورد آخراجرای نهایی کار است که میتوانست فواصل منفی بین فرمها بزرگتر باشد چراکه در اندازههای کوچکتر لوگو فرمها به یکدیگر خیلی نزدیک شده و کیفیت نشانه پایین میاید. همین مشکل در اندازه نوشته Tourism Agency دیده میشود که بسیار کوچک است. معمولا به این اندازهها کمترین توجه میشود.
ترکیب خوبی پیدا کرده. آفرین.
ولی فکر میکنم اگه یه مقدار ارتفاع پایه های برج بیشتر میشد خوب بود. هم تناسب بهتری با قسمت فوقانی پیدا میکرد(به علت حس سنگینی) و هم آیکن منطقه که در واقع فضای منفی اثر محسوب میشه واضح تر دیده میشد.
آفرین
زیباست