4مین مسابقه بین المللی پوستر رگی با هدف ایجاد آگاهی در زمینه موسیقی رگی و جشن گرفتن دستاوردهای جهانی آن برگزار شد و مجموعاً 1664 پوستر از 84 کشور جهان به این رویداد ارسال شد که در نهایت پس از داوری و بررسی آثار ۱۰۰ پوستر فینالیست انتخاب شدند که در نمایشگاههای مختلف در سراسر جهان به نمایش درخواهند آمد. ضمن اینکه کتابی با ۱۰۰ پوستر برگزیده این رویداد بزودی منتشر خواهد شد. آنچه قابل تقدیر است کسب رتبه اول این مسابقه توسط سید عباس میرقیصری از ایران و حضور 4 طراح ایرانی دیگر بنام های: رضا شکری، سونیا حکمتی، محمد مظفری و سعید نصری در لیست ۱۰۰ اثر برتر این مسابقه است.
مسابقه بین المللی پوستر رگی از سال ۲۰۱۱ به صورت سالانه و با موضوع بزرگداشت موسیقی جامائیکایی در کشور جامائیکا برگزار می شود.
رگِی یا رگه (Reggae) یک سبک موسیقی است که در اواخر دههٔ ۱۹۶۰ (میلادی) درجامائیکا پایهگذاری شد. در صورتی که پاره از اوقات برای بیان مفهوم گسترده تری، برای اشاره به بیشتر سبکهای موسیقی جامائیکا استفاده میگردد. عبارت ریگه نشانه نوعی سبک مخصوص موسیقی که سرچشمه از دوره توسعه اسکا و راک استدی میگیرند می باشد.
برکزیده اول: سید عباس میرقیصری از ایران
برگزیده دوم: : Oktay Barkin از ترکیه
برگزیده سوم: Li Wei از چین
تبریک به اقای میرقیصری، پوستر زیبا و قدرتمندی کار کرده اند موفق باشند
خیلی ممنون.
تبریک فراوان به عباس میر قیصری عزیز.
خیلی ممنون.
تبریک به آقای میر قیصری،،،،، واقعا خوب بود
خیلی ممنون.
تبریک به آقای میرقیصری عزیز و به امید موفقیت های اینده
خیلی ممنون.
ممنون از کار خوبتون آقای میر قیصری تبریک
……………………..
تبـــــــــــــــــــــــریــــــــــــــــــــــــک
عبـــــــــــــــــــاس میـــــــــــــــر
قیصـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــری
………………………
تبریک فراوان سید عـــــــــــــــــــــــــــــــزیز
فکر می کنم اگه تو یه جشنواره داخلی این کارا شرکت می کرد ابدا مورد توجه داورا قرار نمی گرفت . تو جشنواره ها کسی موفق میشه که به این تفاوت ها آگاه باشه. خیلی دوست دارم نظر دوستان رو در باره این صحبت بدونم